Powered Mutko

Powered Mutko.

Som en erfaren funktionær, som mestre i den oprindelige genre, sikkert have Mutko har i ærmet og en hvid due, og flerfarvede bånd, og et par kaniner i en høj hat. Jakke opkrævet snarer placeret.

Hvad siger de? Selvfølgelig, hvad der skete, hvorfor det ikke skete. Så uanset om det er nu vigtigt? Tja, er det vigtigt, måske, hvis der er, og at drage konklusioner Nordicbet for fremtiden at høre visionen om den videre frem stampe, men stadig den vigtigste vidne, er ikke ubrugelig. Vil overtale til at blive? Sandsynligvis vil. Leonid behagelig i alle henseender. Blid, intelligent, ikke meget at bede, og ekspert dømme efter succesen med hæren, ligesom god. Tja, det ikke virker, er der ikke ske? Den første pandekage som sædvanlig i Rusland, og for hvile af klumpet.
384002666
Hvad tilbyde? Selvfølgelig carte blanche, fuld selvstændighed i beslutningstagningen, selvfølgelig, finansiering. Har jeg brug for alt dette Slutsky? Nej. Han ønsker ikke at forlade hæren holdet og kombinationen er ikke enig. Samtalen er en lang og ikke let. I mellemtiden, Leonid forsøger hans parade-off træningsdragt i syne af fodbold ledelse var nye kandidater, måske, til den mest Nordicbet utaknemmelige job i verden.

Stanislav Cherchesov

Har etableret sig som en seriøs person og træner, direkte, fundamental, kompleks. Barske og kompromisløs i beslutningerne. Checkers vinke, hoveder flyve og Betfair ofte med rette. Disciplin på og uden for banen – dens vigtigste princip. Fra fodbold kræver ikke spare sig selv. Kun hvis det ikke er, da han ser, føler, og vigtigst vil – eller konflikt er uundgåelig eller meget sandsynligt.

Resultaterne. De er som sådan ikke. Coachet “Spartacus” er ikke uden skandale, “Dinamo” – også. Der var lokale succeser med “Terek” og “Amkar”. Sidste arbejdsplads Betfair – den polske “Legia”. Stanislav Salamovich vandt med klubben førstepladsen i mesterskabet og koppen. Men, som det er blevet almindeligt, klubben selv med sådanne bemærkelsesværdige resultater at forny kontrakten med eksperten ikke gjorde. Ordlyden af den kedelige og grimme diplomatisk: “Ved gensidig aftale, på grund af forskelle på centrale spørgsmål i udviklingen af klubben.”

Advertisements