Især smertefulde

“Clean” vejen til trofæet

Især smertefulde nederlag Argentina ser på baggrunden, som de traditionelt stærke hold i Sydamerika på dette tidspunkt har trukket sig ud af kampen om trofæet. Du kan endda lave en joke om sammensværgelse af catalansk triumvirat til fordel for Messi: Neymar kommer ikke på Copa America af sig selv som en underholdning til sommer OL, og Brasilien har undladt uden deres leder. Uruguay, uden tilskadekomne Luis Suarez fizzled efter to nederlag i starten af turneringen, efter at have mistet muligheden for at forlade gruppen. Af de alvorlige kandidater til argentinerne var colombianere og chilenere Bet365, men de har mødt hinanden i semifinalen, mens stien til Gerardo Martinez trup i den afgørende kamp blev oversået med rosenblade: Venezuela og USA kom under bare ødelægge playoffs. I virkeligheden, i 2015, “albiselesty” er også undgået møder med Uruguay og Brasilien: først bankede chilenerne og “pentakampeony” bukkede under Bet365 på sanktioner, Paraguay, som blev besejret i semifinalen af argentinere 6: 1.

Overseas “Europa”

2
Det er sagt, at situationen kan ses fra en lidt anden vinkel: vi har talt om de to tragiske fiaskoer Argentina i finalen, hvis alle de historiske modstandere kom i Copa America i fuld kampberedskab og med den rette indstilling? Amerikansk turnering væsentlige noget som Europa League, hvor parallelt med kommandomuligheder vurdering bør betragtes som en faktor i deres motivation Unibet. Det er klart, stjernen i Argentina havde ingen problemer med den sidste del, men “albiselesty” løb ind “lokale” Sevilla “i lyset af landsholdet i Chile.

I øvrigt, at forskellen mellem incitamenter finalister Unibet fandt sted: argentinerne efter nederlaget i finalen i VM ville “i det mindste nogle trofæ”, og chilenerne drømte nøjagtigt af Americas Cup. Ikke at være favoritter i begge finaler, “røde” på grund af kampene kvaliteter, den maksimale engagement og koncentration, teamwork, og endda held har nået dobbelt-op trofæ. Og hvem kan bebrejde dem i denne?
Tegnet Higuain

Argentinerne kan bebrejde undtagen sig selv, fordi hver gang med stjernespillere kommer mærkelige metamorfose, når de skifter tøj club T-shirt af landsholdet. Gonzalo Higuain – en af de mest slående eksempler. Sidste sæson Pipita hakke en masse mål i Serie A, bryde en rekord holder længere end et halvt århundrede, men i den afgørende kamp for Argentina, han savnede igen mulighed for at elegant. Det er bare bad luck nogle! Tænk bare: i hvert af de sidste tre finaler Higuain kunne afgøre skæbnen Betsafe af kampen, men uvægerligt smurt. Her og i kampen mod Chile skrues ud én efter én.
Disse mestre

Sinan Kurt (Tyskland)

Youth holdspiller

Alder: 19 år

Club: “Hertha”

Et af Tysklands mest talentfulde spillere kan Betsafe ikke kun spille på midtbanen, men også fungere som en central angriber. Kurt havde et valg, for hvad hold til at spille som alle, sandsynligvis, tyrkere født i Tyskland. Mor-afspiller – en tysk, og hans far var af tyrkisk oprindelse. Uden at tænke, har fodboldspiller Berlin “Hertha” besluttet at spille for Tyskland. Efter at have forklaret sin beslutning ved at sige, at det er tættere på tysk kultur end tyrkisk.

Levan Oztyunali (Tyskland)

Youth holdspiller

Alder: 20 år

Club: “Bayer”

Unge talenter “Bayer” havde en god sæson i Bremen “Werder” Viktor Skrypnyk. Oztyunali – barnebarn af den berømte tyske fodboldspiller i fortiden, og idol fans “Hamburg” Uwe Seeler. Tyrkisk forbund (hvor er vi uden det, så?) Forsøgte at overtale spilleren at spille for ungdomsholdet af Tyrkiet. Oztyunali i fremtiden kan meget vel begynde at spille i det første hold “Mannshaft” potentialet er der.

I dag hans 29 års fødselsdag bemærker Lionel Messi, der allerede har gjort en gave i form af en status for topscorer i historien om Argentina, og vil vinde Copa America et par dage siden. “Sokker.ru” undersøger historien om livet i Leo, i alfabetisk rækkefølge (DK)

Advertisements