Efter yderligere indsigt værter og Griezmann

Efter yderligere indsigt værter og Griezmann, til kraftige spil i Tyskland med en reserve mod Slovakiet, som har beskyttet Rusland fra en sådan kamp og nederlag før spillet i Italien og Spanien, der kan afsløre en af de hårdeste og stærkeste kampe i år, på en mærkelig måde tvivle magt europæerne . Hverken Brasilien eller Colombia eller Chile eller Argentina ikke bevise, at spillet i dag, alvorlige, smartere og mere adræt. Det er ligesom Champions League sammenlignet med Europa League. På den anden side af oceanet useriøst og spektakulære turnering – enige på én gang, men hvis du gør sydamerikanerne med europæerne, oftest afviger sejr elite hold fra den gamle verden. Frankrig Zidane, Pirlo Italien, Spanien og Tyskland Xavi Kroos i sagen har været verdensmestre. Og nu blandt de europæiske stjerner søge og finde det bedste landshold i 2016, planeten. Måske tyskerne med sammensætning og arbejde Lev smykker kan betragte sig selv mestre i verden og om status og om spillet. Selvom Euro grid sådan, at du har ret til at gøre indsigelse. Selvom Tyskland – den stærkeste i verden, ikke nødvendigvis komme til finalen!
947780
Hvem vil komme til Leonid Slutsky erstattet ved roret i det russiske landshold? Hvem kan have tillid med ledelsesteamet på 2018 World Cup? Disse spørgsmål forsøger at finde et svar på blogger “Sokker.ru” Sergei Kolotovkin.

I dag Leonid mødes med Vitaly L., snarere tværtimod.

Mens Leonid allerede gennemskueligt skitseret sin holdning til udsigterne for en fortsættelse af denne utaknemmelig opgave. Træk vores fodbold monstrum af russisk sump. Alene, og manuelt.

Han var træt – forlader han. Men Mutko uovertruffen mester i overtalelse. “Vedhæft” Shirokov, “overtalte” Denisov Kobeleva rehabilitere og i sidste ende razrulil og Giner, CSKA og ved at give træner med minimale omkostninger, og på det tidspunkt med maksimal effektivitet. Selv pripodzakryl øje med kombination. Alt blev smidt på alteret for sejr. Altar – det var sejr – nej. Ja, der er kun en flash og filigran designet og med succes gennemført operationen – “naturalisering”?

Advertisements